dimarts, 17 de juliol del 2012

El PP HA ARRUÏNAT CANAL 9 I ARA VOL ACOMIADAR 1295 TREBALLADORS


La direcció de RTVV ha comunicat als treballadors que vol acomiadar 1295 treballadors i deixar la plantilla només en 400. La ràpida resposta dels treballadors que han ocupat el plató de Canal 9 i han paralitzat l’emissió de l’informatiu fins que han estat desallotjats per la policia mostra la determinació dels nostres companys en el rebuig als acomiadaments. Com deien ells al plató “No passaran”.


Per a qui no encara no ho hagi vist, aquí teniu el vídeo de les accions de protesta:
http://ccoortvv.blogspot.com.es/2012/07/ocupacio-del-plato-de-informatius-e3-de.html

Fa anys que els treballadors compromesos lluiten contra la descarada manipulació del PP, denunciant la teleescombraria, la barroera intervenció del govern en els informatius i l’espoli del Canal 9 per part dels seus propis directius.

Des de ja fa temps, quan van començar les amenaces contra la Radiotelevisió Pública valenciana, els treballadors de TV3 i de la CCMA ens hem solidaritzat amb la seva lluita que és la nostra. El seu lema “Un servei públic, fonamental, en valencià i de qualitat” és el mateix que el nostre “Per uns mitjans de comunicació públics i de qualitat” i la llengua és també la mateixa.

Ara que l’amenaça és ja una realitat, redoblem el nostre compromís. Us animem a participar i adherir-vos a la “Plataforma Sí a RTVV. La Nostra“. Entreu al seu blog i envieu missatges i adhesions
http://siartvv.wordpress.com/

Pensem que la millor manera de mostrar la nostra solidaritat és amb la presència de moltes treballadores i treballadors de totes les radiotelevisions públiques a les manifestacions del 19 de juliol.

(Procurarem posar al vostre abast, samarretes, xapes, enganxines i cartells amb els lemes i elements dels companys de Canal 9 i RTVV)



TOTES/TOTS
DIJOUS 19 DE JULIOL 19,30 HORES
PLAÇA URQUINAONA/ RONDA SANT PERE

NO ALS ACOMIADAMENTS A RTVV!!
PELS MITJANS DE COMUNICACIÓ PÚBLICS, DE SERVEI I DE QUALITAT!!
NO A LA REFORMA LABORAL!! NO A LES RETALLADES!!

Sant Joan Despí, 17 de juliol de 2012