divendres, 28 de setembre del 2012

VAGUES PARCIALS


L'assemblea de treballadors de TV3 va decidir votar en referèndum el pròxim 14 i 15 d’octubre la proposta del Comitè d’empresa d'establir un calendari d’aturades parcials per dur a terme entre l’octubre i el gener de 2013. El calendari contempla una primera vaga parcial de 2,30h abans d'acabar octubre. 

Els treballadors no ens refiem d’una direcció que no es compromet a mantenir la plantilla ni el model d’èxit de producció interna. Tampoc de qui paga 180 mil euros per fer un pla estratègic a consultores externes, com PWC, amb molta experiencia en recomanar ERO, com el de Canal 9, o el que més convingui que li demani la direcció.
 
La filtració de les dades personals de tota la plantilla amb el cost de les indemnitzacions per acomiadament, l’allargament de jornada, la supressió de la paga de Nadal, etc. Tot sumat a  la retallada voluntària del 5% acceptada en referèndum, ha colmat la paciència dels treballadors.

A més de les vagues parcials i mobilitzacions en defensa de TV3 i la CCMA, el Comitè té en curs un seguit de demandes jurídiques a les que ara s’afegeix l’incompliment de conveni per l’allargament de jornada.


Recordeu, l’assemblea de treballadors de TV3 i el Comitè d’empresa convoquen:
Dilluns 1 d’octubre
DE 15 A 15:30 TOTHOM A LA PEDRA
Concentració de protesta contra l’allargament de jornada.