dijous, 21 de desembre del 2023

Col·lapse de líders al Maremàgnum, per Maragda Gratallops

 

–Ostres, Rebeca, quin col·lapse de trànsit tan bèstia que hi havia aquest matí a les rondes– exclama la Maragda entrant al despatx –. M’ha costat un munt arribar a la tele.

–Sí, noia –respon la Rebeca–, jo també he trigat molt, he trobat la Diagonal superbloquejada. No sé què deu haver passat.

–Potser una manifestació de taxistes, o una protesta d’estudiants... Posa el 324, a veure si en diuen alguna cosa:

 “...Sis vehicles han topat entre si aquest matí quan s’han trobat amb un sobtat embús de trànsit a la zona de l’antic Maremàgnum. Les cues han arribat a ser de 17 quilòmetres per accedir a l’America’s Cup Experience del Port Vell a les 9.30 del matí. Els agents de la Guàrdia Urbana han pogut saber que l’afluència inusual ha estat causada pels centenars de vehicles de directius de la CCMA que acudien en massa a un acte de cohesió convocat pels seus dirigents... Les afectacions a la mobilitat s’han mantingut durant tot el matí arreu de la ciutat.”

 –Que fooort! Com se’ls ha acudit fer una convocatòria tan desproporcionada?!: els directius de la corpo, tooots alhora i abans de les 10 del matí al centre de Barcelona!?! Són uns inconscients, la ciutat no està preparada per a aquestes concentracions multitudinàries!

 –Ja ho pots ben dir, Maragda. I per cert, de què anava el “meeting” aquest?

 –Dona, deu ser que fan el seu “Christmas event”, així els “business partners” es coneixen una mica entre ells. És que ara n’hi ha molts, de caps... N’hi ha molts que són nous i alguns no se sap què fan. Així, amb aquests esdeveniments se senten més “team” i fan pinya.

 –És clar, els líders, ja se sap, necessiten relacionar-se amb ells mateixos: mirar uns vídeos instructius de lideratge, sentir unes càlides paraules de reconeixement dels líders suprems, i endrapar tres croquetes i una copa de cava per començar el dia amb sensació de ser de debò un autèntic líder...

 –Ep, saps què et dic? Que demà fem nosaltres el nostre maremàgnum particular: jo porto el cava!

 –Sí, senyora, jo porto els torrons, i els rellevistes i les temporals, que portin les neules... Ja veuràs quina festassa!