dijous, 24 de febrer del 2011

Nota de CC.OO sobre les declaracions del Sr. Francesc Homs

Benvolgut Sr. Marín,

Ens adrecem a vostè alarmats de nou per les notícies que publiquen diversos mitjans i que fan referència a la Corporació.

Ens preocupa especialment el que va succeir en la roda de premsa d'ahir dimarts 22 de febrer, posterior al Consell de govern de la Generalitat, en que el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, va respondre preguntes d'alguns periodistes sobre la CCMA i TV3.

En detall, semblava que el Sr. Homs no estigués gens al corrent de les mesures aplicades contra els treballadors de les empreses de la CCMA. Per exemple el Periòdico publica:" En la compareixença de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu va evitar concretar si es rebaixarà el sou a la plantilla de 2.700 persones que treballen en els mitjans públics. Això sí, va invitar els comitès d’empresa a reflexionar respecte a les seves condicions laborals. No va parlar de privilegis tot i que es podia interpretar així."

Aquest cop no es tracta d'una consellera "franctiradora", sinó del secretari general de Presidència, Francesc Homs, que amb les seves declaracions provoca l'alarma i malestar de les plantilles de les empreses que han estat sotmeses a incompliments d'acords, retallades i congelacions salarials.

Exigim una aclariment immediat i instem a que faci arribar la nostra protesta al Sr. Francesc Homs

Atentament,

Roser Mercadé Tondo
Secretària d'organització CC.OO. CCMA

Montse Raya i Pérez
Secretària General CC.OO. CCMA