dijous, 24 de març del 2011

ENS ABAIXEN EL SOU

Després de la congelació salarial, han vingut les retallades en la nòmina variable, la reducció de contractes temporals i la disminució de la producció.
Ahir, el Consell de Govern, a proposta de la Direcció de la CCMA, va aprovar la reducció del 5% en les retribucions dels treballadors de totes les empreses del grup.

La Direcció de TVC havia afirmat repetidament que compliria l'acord de conveni que havia signat però ahir va anunciar al Comitè d'Empresa que la paga extra del mes de març tornarà a ser mitja paga malgrat que, segons l'acord, enguany ja havia de ser una paga sencera. La Directora també va demanar al Comitè un acord per aplicar la resta de la retallada de sous fins arribar al 5%.

Cal una resposta sindical a l’incompliment de l’acord de Conveni. És inacceptable una imposició com aquesta, que trenca tota la negociació col•lectiva.

RESTRUCTURACIÓ DE LA CCMA
El Consell de Govern ha aprovat també l’absorció per part de TV3 de les empreses tecnològiques de la CCMA (Activa Multimèdia i Interactiva) i ha acordat iniciar un procés per la unificació del grup en una única empresa amb un conveni únic.

CC.OO. considera que no podem anar a una negociació a la baixa d’un nou conveni d’àmbit corporatiu sinó defensar el Conveni de TVC i estendre’l a la resta de treballadors de la Corporació, com ja s’ha fet amb els de l’ens CCMA.

El Consell de Govern no concreta ni els procediments ni els terminis per dur a terme tot el que planteja. Els treballadors hem d’encarar la situació i no esperar passivament els esdeveniments. Més que mai, cal unir els esforços dels treballadors i els Comitès i delegats sindicals de totes les empreses de la CCMA.

No podem esperar més. El Comitè d’Empresa de TV3 ha de convocar una assemblea i posar-se al davant d’una mobilització per defensar els interessos dels treballadors


PROU SUBMISSIÓ A LA DIRECCIÓ
DEFENSEM EL CONVENI I LES NOSTRES CONDICIONS DE TREBALL

DEFENSEM ELS LLOCS DE TREBALL I LA PRODUCCIÓ INTERNA

DEFENSEM EL FUTUR DE TV3 I DE LA CCMA