dilluns, 23 de juliol del 2012

I ara volen augmentar la jornada de treball !!

 

El director de Recursos Humans ha enviat una nota a tots els caps de TVC i de Catalunya Ràdio comunicant que des de “ l’1 de juliol la jornada a les empreses de la CCMA ha passat a ser de 37’5 hores setmanals de treball efectiu de promig en còmput anual.”. Segons la nota a la que hem tingut accés, així pensen comunicar-ho als representants dels treballadors “per tal de concretar la seva aplicació”.


En la nota, RR.HH., adverteix que la mesura és d’aplicació des de l’1 de juliol de 2012 i que respon a la Llei de Pressupostos Generals de l’estat de 2012 que es va aprovar el mes de juny.

El que pretenen és que a finals d’any haguem complert amb l’augment de jornada, incrementant els horaris “retroactivament” des de l’1 de juliol.

Estem vivint una regressió ferotge contra els drets dels treballadors i contra la negociació col•lectiva que ens porta dècades enrere.

Ens volen fer acceptar l’augment de jornada de la Ley de presupuestos generales del estado, quan ens estan fent dues retallades directes de salari: la “voluntària” del 5% que se’ns aplica cada més, la decretada pel govern de la Generalitat que ens ha retallat la paga d’estiu, l’eliminació de l’ajut familiar i el fons social, l’anulació de la paga extra de Nadal que deixarà la reducció de sou directa d’aquest any en un 12%,.. i tot això com si res.


Hem de dir Prou !!!

Sant Joan Despí, 23 de juliol de 2012