dimecres, 6 de maig del 2009

El sector de Mitjans de Comunicació de CCOO de Catalunya convoca, juntament amb els companys de tot l'Estat, una jornada de mobilització i reflexió

El sector de Mitjans de Comunicació de CCOO de Catalunya convoca, juntament amb els companys de tot l'Estat, una jornada de mobilització i reflexió per defensar la feina, els llocs de treball i l'estabilitat dels mitjans de comunicació que pateixen una seriosa crisi econòmica que posa en perill la diversitat i la qualitat de la informació generada i divulgada en les diverses capçaleres i emissores.


La convocatòria és pel dia 7 de maig, dijous. A Barcelona, es convoca una gran assemblea d'afiliats i delegats sindicals de CCOO a la seu del sindicat (Via Laietana 16) en la que s'exposarà la magnitud de la crisi al sector i es farà públic un manifest de CCOO davant la situació creada.

La crisi en aquest sector pot tenir un doble impacte negatiu. Poden perdre's llocs de treball, d'una banda, i per l'altra les baixes laborals poden ser una seriosa mancança a l'hora de buscar informació i oferir-la als ciutadans. La democràcia, doncs, pot resultar-ne malmesa.

L'acte es farà a la sala Plateria 3 del sindicat, a Via Laietana, 16, Barcelona. A les 11 del matí.

(PODEU LLEGIR TEXT DEL MANIFEST DEL 7 DE MAIG A LA SEGÜENT ENTRADA)