dissabte, 17 de març del 2012

PRESENTADA UNA DEMANDA A INSPECCIÓ DE TREBALL PER LA TRANSPARÈNCIA DE LA PRODUCCIÓ ASSOCIADA A TV3


Amb l’evidència de la baixada de la producció, el Comitè d’Empresa es va reunir amb la direcció per reclamar projectes que l’activin i donin plena ocupació de la plantilla.

La direcció afirma que la desocupació de recursos és conseqüència de la “eficiència en la gestió” i que aquesta situació de pèrdua de producció “no serà puntual”. A la demanda d’internalització de programes que es produeixen externament; com la producció d’un concurs diari als platós del CPA, respon que està estudiant la possibilitat de fer-ho a partir de setembre.

Darrerament han aparegut en alguns medis de comunicació, com  “El País” informacions confuses sobre els costos de les produccions associades i dels drets esportius. Aquesta informació ha de ser donada de forma oficial i transparent. El dret dels treballadors i dels ciutadans a la transparència en la gestió que es fa dels diners públics és indiscutible.


Denúncia a Inspecció de Treball
El passat mes de febrer, la secció sindical de CC.OO. de TV3 va presentar denúncia davant la Inspecció de treball, requerint a la Direcció de TVC informació sobre el cost i les condicions dels contractes en les produccions associades, després que, en repetides ocasions hem sol·licitat els contractes de producció i que el passat 14 de novembre de 2011 varem adreçar com a secció sindical,  a Mònica Terribas i a David de Abásolo, una carta sol·licitant una informació completa sobre els diferents contractes de Producció Associada que manté l’empresa amb diverses productores privades i que a data d’avui no hem rebut cap resposta ni documentació respecte a la nostra petició

La Inspecció ja ha assignat el cas a un Inspector i estem a l’espera de les seves actuacions.