divendres, 9 de novembre del 2012

Èxit rotund de seguiment en la segona vaga parcial dels treballadors de TV3.L’aturada ha impedit fer el programa previst per l’inici de la campanya electoral. Els equips desplaçats als actes dels diferents partits han retornat a les instal·lacions de Sant Joan Despí on s’han reunit amb els treballadors que estaven concentrats al recinte exterior del centre.

No hi ha hagut serveis mínims i el desenvolupament de la vaga s’ha produït amb tota normalitat. Tots els canals de TVC han canviat la seva programació habitual i s’ha reemès el programa “Quan érem francesos” del 30 Minuts i un capítol de la sèrie “Hawthorne”. El Telenotícies Vespre i el programa d’Esports “Efectivament” han informat breument de la vaga dels treballadors en defensa del servei públic. Al Canal 324 un rètol en pantall ha informat de l’alteració de la programació habitual.

Els treballadors de TVC hem volgut amb aquesta vaga  situar en l’escenari de la campanya electoral la importància de la televisió pública i nacional de Catalunya com a estructura d’estat  i, per tant, de la necessitat de comptar amb els recursos humans i tècnics suficients i d'apostar per la producció interna com a gestió eficient dels recursos públics.