dijous, 20 de desembre del 2012

VAGA DE NADAL A TV3


Ahir 19 de desembre els treballadors de TV3 van seguir massivament la vaga parcial convocada pel Comitè d'empresa i que forma part de les mobilitzacions que està duent a terme la plantilla des del mes d'octubre reclamant a la direcció l'aturada del pla de viabilitat i reestructuració que l'actual Consell de govern, sorgit del pacte CIU PP, ha encarregat a l'empresa PWC. A Més els treballadors tampoc han rebut cap resposta a les seves propostes pel futur Contracte Programa ni han obtingut cap compromís de l'actual direcció amb la plantilla i el futur de l'empresa.


L'aturada es va fer en horari de tarda de 16h a 18:30 i va afectar el programació habitual en aquell horari, especialment el programa "Divendres" que no es va emetre.

En l'horari de la vaga els treballadors han participat en una concentració a les instal·lacions de TV3 en la que s'ha escoltat l'emocionant comiat durant un programa de ràdio en directe de Reis Juan, una de les treballadores de Ràdio 9 acomiadada dies abans en aplicació de l'ERO de la RTVV.

Durant la concentració s'ha muntat una decoració nadalenca reivindicativa, un arbre de Nadal amb motius contra les retallades de sou, la supressió de la paga de Nadal, de l'ajut familiar i altres drets que han estat retallats i eliminats durant el darrer any. També s'ha fet cagar un tió amb l'aspecte del director de TV3, Eugeni Sallent i s'ha completat el conjunt amb el "caganer" President del Consell de la CCMA, Brauli Duart.