dijous, 4 d’abril del 2013

Acomiadament corresponsals Catalunya Ràdio

4 d'abril 2013, xiulada contra els acomiadaments a Catalunya ràdio
 
La CCMA continua implacable amb els seus plans de desmantellament del model de mitjans públics. Ara apliquen a Catalunya ràdio la mateixa recepta que a TV3 i comencen a acomiadar als col·laboradors mercantils que fa anys que fan la cobertura territorial informativa.

El mapa d'aquesta dràstica decisió és desolador: 30 acomiadats que serà "substituïts" per només 4 persones de la plantilla.

La direcció al·lega que l'estalvi que aconsegueix amb els acomiadaments és de 125 mil euros, que deu ser quasi el sou anual que cobra l’antic director de la Ràdio, Ramon Mateu, que ara té un càrrec de Director d’estratègia.
 


SUPORT A L’ACAMPADA REIVINDICATIVA A CATALUNYA RÀDIO, 7 I 8 D’ABRIL

L’Assemblea de treballadors de la ràdio va aprovar fer una acampada col·lectiva davant l’edifici de la diagonal que començarà a les 23h de la nit de diumenge 7 d’abril i continuarà fins les 4 de la tarda de dilluns 8, que és quan es fa la reunió de negociació de conveni del Comitè d’empresa de Catalunya Ràdio amb la direcció. L’acampada és una acció de protesta i rebuig a les retallades que ens volen imposar i a l’acomiadament dels corresponsals. Animem a tothom que pugui a participar en l’acampada durant la nit de diumenge i el matí de dilluns,  i més concretament dilluns 8 a partir de les 15h davant de la ràdio per fer una concentració conjunta al final de l’acampada.