dimarts, 23 d’abril del 2013

JA ERA HORA QUE LA DIRECCIÓ DIGUÉS EL QUÈ COBREN

Finalment hem sabut que Brauli Duart ha cobrat el 2012 més de 129 mil euros, i Eugeni Sallent 164 mil i pico.
La CCMA ha fet públics els salaris de tota la plantilla incloent els exclosos de conveni i els alts directius.
Aquesta informació que fa dies que se sospitava que es divulgaria, apareix en un moment molt calculat enmig de les mobilitzacions dels treballadors. La Vaga a Catalunya Ràdio per Sant Jordi i la campanya de recollida de signatures a favor de la Ràdio i la Televisió pública que està demostrant un ampli suport de la ciutadania amb el model de mitjans públics. Els salaris de conveni són els que des de sempre s'han pogut consultar al DOG, els complements salarials acordats en conveni, també. Els treballadors hem sofert totes les retallades que han imposat els governs sobre el sector públic des de 2010, a més de la retallada voluntària del 5% que encara s'aplica sobre els salaris de la plantilla.

Brauli Duart fa tot el possible per llançar a l'opinió pública contra els treballadors, espantar-nos i dividir-nos amb les reiterades amenaces d’ERO, però no ho aconseguirà.
Som els treballadors els qui fem possible l'actual model de ràdio i televisió i estem farts que els directius que s'atorguen sous d'escàndol continuïn perjudicant la imatge de l'empresa.

Per continuar demostrant el nostre compromís amb el futur, avui sortim al carrer a trobar-nos amb la ciutadania i aconseguir milers de firmes pels mitjans públics.
Participem-hi tots ! aquí podeu consultar els punts de recollida de signatures d’avui: Aquí estimem TV3 i Catalunya Ràdio - Recollida de signatures