dimarts, 31 de desembre del 2013

NIT DE CAP D’ANY A TV3


100.000 € EN PUBLICITAT QUE ES CEDIRAN A LA GESTIÓ PRIVADA A PARTIR DE 2014


Aquesta nit de Cap d’Any TV3 emetrà els anuncis més cars, l’últim de l’any 2013 i el primer de l’any 2014. Uns ingressos al voltant de 100.000 €, que gràcies a la feina dels companys del Departament Comercial, aniran al pressupost de la CCMA.

És l’últim any que TV3 gestiona aquests ingressos si es consuma la privatització del Departament Comercial prevista per la Direcció. A partir de gener de 2014, serà alguna empresa lligada a grups privats de comunicació qui gestionarà la segona font d’ingressos de l’empresa.

Per aquesta raó, els treballadors van plantejar al Comitè d’Empresa fer vaga coincidint amb les campanades de Cap d’Any per mostrar a les clares el conflicte. La vaga hauria afectat, a més de la publicitat, la transmissió de l’espectacle de l’Ajuntament de Barcelona a la Font Màgica de Montjuïc, que produeix TV3 però cedeix la senyal perquè sigui comercialitzada per la productora privada Lavínia. Hauria estat una bona mobilització contra la privatització a trossos de la CCMA i en defensa de la nostra capacitat productiva.

Els sindicats que formen la majoria del Ctè d’Empresa no van aprovar aquesta vaga i la va substituir per dues franges de mitja hora a migdia i vespre, desvirtuant el sentit inicial de la proposta. Ara, finalment, s’ha desconvocat també la franja del vespre. Es demostra una manca de convicció en la necessitat de les mobilitzacions contra la privatització i en defensa del Conveni que caducarà el 31 de gener de 2014. Malgrat el mandat del referèndum, no s'ha proposat encara un calendari clar de mobilitzacions en defensa del Conveni, clarament amenaçat per la política de la Direcció.

CC.OO de TV3 donem suport a la vaga del migdia del dia 31 de desembre i instem el Comitè a llançar ja amb força les mobilitzacions del mes de gener. Per evitar privatitzacions i retallades, no n’hi ha prou amb aturades testimonials.


TOTS A LA VAGA EL 31 DE DESEMBRE DE 14.15 A 14.45 HORES

I AL GENER AMB MÉS FORÇA QUE MAI:

CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE COMERCIAL I PER LA DEFENSA DEL NOSTRE CONVENI I DE LA PRODUCCIÓ PRÒPIA