dimarts, 14 d’octubre del 2014

Un vot pel canvi al Comitè d’empresa


Som un equip de treballadors de TV3 amb il·lusió renovada, amb experiència demostrada en la negociació i amb la força que només un sindicat arrelat a l’empresa i al sector públic de Catalunya pot oferir.
  
Des dels inicis de TV3, CCOO hem estat al capdavant de les negociacions i dels acords de conveni que han portat increments salarials i millores de condicions laborals.

Quan la plantilla ha dit prou, hem resistit. Hem fet front a la privatització de Comercial i ens hem oposat activament a CAP MÉS RETALLADA. Hem demostrat que, amb fermesa i mobilització, es pot parar els peus a la direcció que ens ha deixat sense conveni i que projectava més retallades de salari.

Amb el teu vot recuperem la força per a la negociació

 -Volem un conveni per a tothom, sense cap més retallada, que equipari les condicions laborals a tota la CCMA.

-Recuperem horaris racionals de 35 hores setmanals i acabem amb l'abús de la distribució irregular de la jornada.

-Obrim el comitè d'empresa a tots els treballadors, sense distincions ni de procedència, ni de categoria.

-Avancem en la cogestió i participem en el futur de l'empresa, en els plans de producció i en la formació dels treballadors.

-Hem de fer uns mitjans millors, més plurals i de qualitat.

-Frenem l'externalització de serveis i de producció.

-Acabem  amb les retallades de plantilla, de salari i de drets, i comencem  la recuperació del que ens han pres. Retirada del RAV, ja!

 -Reclamem una política salarial clara, regulada per conveni i amb l’establiment d’un salari màxim a TV3 que inclogui els directius.