divendres, 31 d’octubre del 2014

ELS TREBALLADORS DE TV3 VOLEM RECUPERAR EL CONVENI I NO SEGUIR NEGOCIANT SOTA AMENACES I PRESSIONS




SESSIÓ DE LA COMISSIÓ DE CONTROL PARLAMENTARI DE LA CCMA

Brauli Duart ha dit avui a la Comissió de Control del Parlament que el Consell de Govern de la CCMA ha aprovat un avantprojecte de Pressupostos per a 2015 que incorpora el pagament de la paga extra de Nadal sencera (s’eliminaria, per tant, el prorrateig del 7,14% mensual que ens descompten ara) i sense cap nova retallada de sous i salaris.

Però diu també que la incertesa actual sobre els pressupostos de la Generalitat no permet agafar compromisos de futur en forma de negociació de conveni.

Els treballadors no podem ser un cop més els ostatges d’una pròrroga pressupostària ni entrar en una negociació sense tenir Conveni i estar constantment sota l’amenaça d’un article 41 o d’un nou ERO-PAC a partir de juny de l’any que ve.

Si la direcció diu que mantindrà les condicions laborals i salarials dels treballadors fins a finals d’any no hi ha cap motiu per no recuperar el conveni i entrar en la negociació d’un conveni plurianual sota una base sòlida de mínims.

Duart vol utilitzar els treballadors com instrument de pressió en els “tràngols” polítics del seu partit a l’hora de trobar aliats per aprovar els pressupostos. No ens deixem enganyar:  correspon a direcció i comitè recuperar la negociació col·lectiva a la CCMA.

Volem el Conveni ara sense retallades!!


Sant Joan Despí, 31 d’octubre de 2014