divendres, 6 de febrer del 2015

RECUPERAREM EL NOSTRE CONVENI



Comunicat n.2/2015


Aquest dijous 5 de febrer  els Comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio ens hem reunit amb la direcció per concretar les propostes sobre la negociació col·lectiva i la recuperació dels convenis.
A la reunió s’ha acordat:

-       Constituir dues meses negociadores, una per a TVC i una altra per a Catalunya Ràdio.
-       La reunió de constitució de la Mesa Negociadora de TVC serà dimecres 18 de febrer i la de Catalunya Ràdio, dijous 19 de febrer
-       En aquesta reunió s’abordarà la recuperació dels convenis col·lectius corresponents, que seran idèntics als que van ser considerats exhaurits el 31 de gener de 2014.
-       La Mesa Negociadora intercanviarà i acordarà els redactats dels textos i disposicions que s’hagin d’adequar a les normatives legals que permetin la tramitació del conveni recuperat
-       Un cop acabada aquesta fase, es procedirà a registrar els Convenis de TV3 i Catalunya Ràdio, i s’abordarà la negociació per a un nou conveni.
-       La recuperació del conveni de TVC comportarà l’equiparació de condicions laborals i salarials de tots els treballadors provinents de les empreses tecnològiques, AMD i Interactiva.
-       Es treballarà per a un acord sobre les promocions temporals de llarga durada


El Comitè de TVC hem anunciat que, un cop restituït el conveni que teníem, la segona fase de negociació ha de ser la del conveni de la recuperació dels drets laborals i salarials que ens han estat retallats els últims anys: fora el RAV, tornem a la jornada de 35 hores, i amb garanties pel manteniment de la plantilla i de la producció interna.
El Comitè d’Empresa hem reclamat també que hi hagi un compromís de la direcció de no interrompre les negociacions per cap procés d’acomiadament col·lectiu o de modificació substancial de les condicions de treball (article 41 de l’ET).
D’altra banda, la direcció ens ha anunciat que en un termini de 15 o 20 dies convocaran a comitès d’empresa i consells professionals per exposar el projecte de confluència i unificació d’ informatius.
Per debatre i prendre decisions sobre l’inici de negociacions i les propostes de conveni, convoquem

ASSEMBLEA GENERAL

També parlarem de la producció interna  i del procés engegat  per un grup de treballadors de programes per a la creació d’un futur Consell professional de producció i programació

Dijous 12 de febrer a les 15.30 hores
MENJADOR CPA

ASSEMBLEA A IMAGINA
Divendres 13 de febrer a les 14 hores

Sant Joan Despí, 5 de febrer de 2015