dimarts, 17 de febrer del 2015

UN FITXATGE ESCANDALÓS


Duart fitxa un nou director d’estratègia per substituir Ramon Mateu que ha deixat la corporació.

El nou directiu, Andreu Joan Martínez Hernández, prové de la conselleria d’Interior on ha exercit de Director de Seguretat nomenat el 2011 per Felip Puig.

La designació d’Andreu Martínez com a nou director d’estratègia de la CCMA, s’ha conegut el mateix dia en que la direcció de TVC ha justificat al Comitè d’empresa l’externalització del programa “Dinamiks” per falta de personal.

Fa temps que reclamem que es pugui contractar per fer substitucions de treballadors i per atendre els pics de feina. La direcció al·lega que per instruccions del govern i prohibicions de les lleis, no es pot contractar els treballadors necessaris per mantenir la producció interna.

A causa del PAC polític que ens han fet, i de l’embargament de la contractació temporal hi ha departaments en els que la càrrega de treball està provocant problemes greus. És el cas dels Serveis Artístics, en que les llargues jornades i la pressió de la planificació estan portant la situació al límit de la salut de les persones.

També estem reclamant l’ampliació de jornada dels treballadors a temps parcial forçosos, i no hi ha manera. No es fa efectiva la jornada completa ni en els casos autoritzats per Funció Pública, com  els OPI’s, i resten pendents 6 redactores i un tècnic de canvi de formats a qui la direcció regateja l’ampliació de jornada necessària.

És un escàndol que en aquestes circumstàncies el director de la CCMA, Brauli Duart, faci un fitxatge extern per substituir un directiu que cobrava més de cent mil euros l’any.

Exigim que la recuperació que ha començat arribi a la plantilla que suporta acomiadaments i retallades des de fa anys:

Cal reobrir la contractació temporal on sigui necessari, cal acabar amb les retallades i fer fora el RAV d’una vegada per sempre.