dijous, 21 de gener del 2010

EL 4 DE FEBRER TOTHOM A LA VAGA PEL CONVENI

Perquè ens han congelat arbitràriament els salaris el 2009, quan hi havia pressupostada una previsió d’increments de sous del 2%.


Perquè tots els altres treballadors de les empreses de la CCMA, excepte els de TV3, han cobrat el 2009 l’increment del 2%.

Perquè la mitjana d’increments aplicats en els convenis del 2009 a Espanya ha estat del 2,6% i a TV3 del 0%.


Perquè ens demanen austeritat i sacrifici però:


• “Patrocinem” el Barça amb 15 milions d’euros per fer-nos perdonar els continuats errors comesos al llarg de la guerra del futbol entre Mediapro i Sogecable.


• Destinen 4,4 milions d’euros a un pla de prejubilacions que no volen negociar (sense garanties suficients i discriminatori cap a els treballadors de les categories mitges i baixes de conveni) entestats a destruir 100 llocs de treball a TV3 amb l’impacte corresponent en la producció interna.


• No sabem el que cobren ni el Consell de govern ni el Consell de Direcció


Perquè no hi ha un pla de futur per a l’empresa ni finançament garantit per als propers anys (el 2010 estem funcionant amb un pressupost especial) i només els preocupa reduir plantilla i producció.


Perquè el menyspreu constant pel principal actiu de l’empresa, els seus treballadors, mereix una resposta clara. La plantilla ha d’agafar el protagonisme que li correspon.



PEL CONVENI I PEL FUTUR DE L’EMPRESA I ELS LLOCS DE TREBALL


Per tot això el dia 4 anirem a la vaga

Tots i totes a les Assemblees convocades pel Comitè d’Empresa


Sant Joan Despí, 21 de Gener de 2010