dijous, 24 d’abril del 2014

PER SANT JORDI, ELS TREBALLADORS DE TV3 HEM SORTIT AL CARRER



Un any més, ja és una tradició, membres del comitè d'empresa i treballadors de TV3 hem estat amb la nostra paradeta reivindicativa a la Plaça Catalunya al costat del plató des d'on TV3 emet en directe la programació de Sant Jordi.

Aquest any amb especial incidència al rebuig a l'intent de privatització de Comercial, hem repartit milers d'exemplars d'un document explicatiu de les nefastes conseqüències de la venda de la gestió de la publicitat al grup Godó, tríptics amb informació general: “Quant costen TV3 i Catalunya Ràdio?” i el document de l’Assemblea Nacional Catalana, rebutjant la privatització de Comercial.

A la paradeta es van vendre les samarretes vermelles que estan caracteritzant el nostre conflicte, les bosses de "TV3 en lluita" i els pins “TV3 Defensem-la”. Els diners recaptats els destinarem al fons de resistència dels treballadors de TV3.

A més, grups de treballadors vam anar a la Plaça de Sant Jaume, per repartir el document sobre Comercial als ciutadans que feien cua per entrar a visitar el Palau de la Generalitat en jornada de portes obertes.

Des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre, hem estat de nou al carrer i hem aconseguit transmetre les reivindicacions dels treballadors de TV3 en un ambient festiu i molt càlid de contacte amb la ciutadania, en defensa de la radiotelevisió pública de Catalunya. Cal destacar la bona acollida que hem tingut i l’interès de molta gent per saber més coses del conflicte que s’està vivint a la ràdio i la tele públiques. Un munt de persones s’oferien a firmar manifestos de suport, que enguany no teníem, i la immensa majoria ens desitjava sort en la lluita.

Per la nostra part, volem agrair el suport a tots els companys que van estar a la parada durant el dia, i als molts que van passar a saludar i a donar ànims.

Gràcies a tothom