dimecres, 23 d’octubre del 2013

Brauli Duart: autoritarisme i propaganda


La direcció ha presentat a la comissió negociadora del Conveni, una proposta de classificació per grups professionals que posa potes en l'aire l'actual estructura retributiva de l'empresa. La Direcció no ha concretat quines remuneracions proposa, limitant-se a assenyalar el conveni de la sanitat pública com a referència. Segons la documentació lliurada, el salari del Director de la CCMA quedaria igualat amb el del Conseller de Sanitat.

El seu propòsit és crear tres grups professionals que englobin totes les categories actuals, més un quart grup per incorporar el núvol a conveni amb unes condicions especials que no han concretat.

Per a cada grup professional s'establirien diferents nivells salarials però el salari base seria el mateix per a tothom (el més baix possible) i "pels llocs de treball de nivell superior dins el grup" s'establirien uns complements no consolidables. Algunes categories quedarien situades en més d'un grup, amb salaris diferents (Redactors, Realitzadors, Auxiliars tècnics, Il·luminació...).

Els treballadors adscrits a cadascun dels grups serien, potencialment, polivalents per fer les tasques de la resta de categories incloses al grup, encara que siguin disciplines molt diferents.

A Duart tan li fa que el sector sanitari i els mitjans audiovisuals no tinguin res a veure, ni des del punt de vista empresarial, ni pel que fa a disciplines professionals. Ha tornat a donar un cop d'efecte destinat a posar a l'opinió pública en contra dels treballadors de les empreses que ell dirigeix.

Aquesta direcció no té, ni ha tingut mai, voluntat de negociar amb els treballadors

Primer va amenaçar amb acomiadaments si no passàvem pel seu adreçador, i va fer el PAC, tot i que, gràcies a la mobilització i la pressió, no li ha sortit com li hauria agradat.

A continuació, amb el contracte programa, ha obert la porta a l'externalització i vol tirar endavant la privatització de comercial contra totes les opinions.

En els pressupostos que vol fer aprovar pel Parlament  redueix en 21 milions la partida de salaris.

I ara amenaça amb el termini de gener, en que finalitzarà la ultractivitat del conveni, perquè vol carregar-se'l d'arrel i dictar les seves regles.

NO ES POT NEGOCIAR AMB AQUESTA DIRECCIÓ

Recordeu que els dies 7 i 8 de novembre celebrarem un REFERÈNDUM PER DEMANAR EL CESSAMENT DE LA DIRECCIÓ. Tothom a votar!