divendres, 18 d’octubre del 2013

CCOO CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE RADIOTELEVISÓ VALENCIANA DIES ABANS DEL JUDICI SOBRE L'ERO

El Sector de Mitjans de Comunicació, Arts , Cultura i Esports de CCOO deplora l'actitud de la Direcció de RTVV que ha procedit al concurs públic per a la privatització d'una gran quantitat de Serveis Audiovisuals i producció de programes de Nou, l'antic Canal 9, la Radiotelevisió autonòmica pública valenciana.


RTVV ha tret a concurs tres lots de Producció i programació d'Entreteniment , infantils , Espais Culturals, pràcticament tota la programació excepte els Informatius . Dos d'aquests lots ja han estat adjudicats a un grup liderat per la productora TRES60 , empresa propietat d'un Fons d'Inversió , HIG Capital, molt actiu en Negocis immobiliaris i Farmacèutics Internacionals i prové d'una remodelació de Vértice 360, entre quins propietaris figura Ignacio López del Hierro , marit de María Dolores de Cospedal, secretària general del PP i presidenta de Castella - la Manxa.

La pritavització massiva s'ha produit sense esperar al Judici Sobre l'ERO a RTVV que comença dilluns 21 d'octubre al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana . En aquest conflicte col·lectiu, promogut pels sindicats presents a RTVV ( CCOO , Intersindical , CGT i UGT ) es reclama la  nul·litat dels 960 acomiadaments executats , per raons formals i de contingut del Procediment.

CCOO dóna tot el suport als Treballadors de RTVV davant del Judici i denuncia les maniobres privatitzadores de l'actual Direcció de l'Empresa, que actua en funció dels seus interessos econòmics i de relacions d'amistat i de negocis, donant un pas més en el desmantellament dels Mitjans Audiovisuals Públics valencians i trepitjant els Interessos de la ciutadania del País Valencià, que defensa uns Mitjans de Comunicació Audiovisual que ofereixin informació, entreteniment i programes culturals , objectius, plurals i de qualitat.

ESTEM AMB VOSALTRES, TREBALLADORS/ES DE RTVV !!

EL 21 D’OCTUBRE TOTS/TOTES A VALÈNCIA: NO A L’ERO, NO A LA PRIVATITZACIÓ !!

            Madrid, 17 d'octubre de 2013