dimecres, 5 de febrer del 2014

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio exigim els nostres convenis

Els treballadors hem demostrat un cop més que la direcció de la CCMA ha de plegar. El president de la CCMA, Brauli Duart, ha vingut a les instal·lacions de TV3 i de Catalunya Ràdio, que habitualment no trepitja, i ha escoltat en directe que els treballadors i les treballadores exigim que tornin a ser vigents els nostres Convenis i que ell ha de dimitir.

A Catalunya Ràdio li han fet un passadís mentre es reunia amb els directius i a TV3 s’ha amagat al seu despatx amb un grup de directius mentre uns 300 treballadors concentrats davant mateix de la porta de les oficines de direcció reclamaven una explicació del màxim responsable de tantes agressions als treballadors en aquests últims 2 anys.

Brauli Duart, Eugeni Sallent no han volgut rebre ni tan sols a una diputada del Parlament, que es qui va designar el Consell de Govern. No han deixat entrar a altres mitjans de comunicació a les instal·lacions per informar sobre el conflicte. I s’ha hagut de reclamar amb insistència que el propis mitjans de la CCMA informessin de la situació laboral a l’empresa.
Al vespre, Duart i Sallent no han volgut reunir-se amb una delegació conjunta dels Comitès d’Empresa de TV3 i Catalunya Ràdio que volien expressar les reclamacions dels treballadors.
Finalment, a les 12 de la nit, 12 hores després d’iniciar-se la concentració, Duart i Sallent han sortit del despatx i els treballadors hem fet un passadís mentre es cridava “Volem el nostre Conveni”.

Aquest 4 de febrer ha quedat ben clar per a tota la ciutadania, per al Parlament de Catalunya, per al govern de la Generalitat, que aquesta direcció no pot continuar.

Cal una direcció que retorni la situació laboral al terreny d’on no havia d’haver sortit mai. Que sigui prorrogada la vigència dels Convenis de TV3 i Catalunya Ràdio fins que acabin les negociacions. Que no hi hagi CAP MÉS RETALLADA i que es pugui negociar l’estabilitat de la CCMA en un conveni plurianual.
Les treballadores i treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio mantindrem la fermesa i determinació d’aquest 4 de febrer que marca un punt sense retorn en la situació laboral de la CCMA.

NI UN PAS ENRERE: BRAULI DIMISSIÓ!!
PROU RETALLADES, VOLEM EL NOSTRE CONVENI!!