dimarts, 16 de febrer del 2010

Aturades parcials de dues hores al centre de producció de RTVE a Sant Cugat

Demà dimecres, 17 de febrer, de 13 a 15 h i de 19 a 21 h


Les treballadores i els treballadors del Centre de Producció de RTVE a Sant Cugat estan convocats demà dimecres 17 de febrer a una jornada d'aturades parcials, que tindran lloc de les 13.00 a les 15.00 hores i de les 19.00 a les 21.00 hores. La setmana passada ja es va portar a terme una concentració sonora al vestíbul principal del centre. La plantilla vol expressar així el seu rebuig davant la política d'externalització portada a terme pels directius de la Corporació RTVE i a favor de la plena ocupació del personal propi de l'empresa.

A més, les treballadores i els treballadors de Sant Cugat demanen la dimissió de l'equip directiu del centre de producció de Sant Cugat, encapçalat per la seva directora, Montserrat Abbad. També reclamen la recuperació dels continguts de servei públic i la producció en els horaris de major audiència, un pla de producció pròpia interna específic per al centre de Sant Cugat, l'augment de programes a la franja de desconnexió per a Catalunya i arribar a tenir unes plantilles d'acord amb les necessitats reals de producció.

El Sector de Mitjans de Comunicació de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO a Catalunya dóna el seu total suport als companys i companyes de RTVE en aquestes accions per aconseguir frenar la política d'externalitzacions de continguts i augmentar la producció pròpia, garantint així l'estabilitat de la plantilla del Centre de Producció de Sant Cugat.

Els treballadors i treballadores del Centre de Producció de RTVE a Sant Cugat ja han anunciat la seva intenció de secundar el calendari de mobilitzacions estatals previst pel Comitè General Intercentres, que preveu una manifestació dissabte 27 de febrer a Madrid i una jornada de vaga de 24 hores el proper dimecres dia 3 de març.