dijous, 4 de febrer del 2010

El Comitè d’empresa i el Comitè de vaga valoren positivament el seguiment de la convocatòria i agraeixen als treballadors l’ampli suport a la vaga

LA VAGA DE 4 HORES A TV3

A les 12h en punt d’avui dijous 4 de febrer el comitè de vaga de TV3 ha fet sonar les sirenes que han estat la senyal d’inici de les 4 hores de vaga. Els treballadors han deixat els seus llocs de treball i s’han reunit a l’interior de les instal•lacions on s’ha celebrat una Assemblea. Quan ha començat a ploure l’assemblea ha desfilat fins al menjador interior de TV3 portant simbòlicament els ninots de la Directora General i del President del Consell de Govern de la CCMA, com a mostra de protesta per l’estancament en la negociació de conveni.
El seguiment de la vaga ha estat del 80% de la plantilla. Als locals d’Imagina s’han buidat els platós i les oficines i només unes 10 persones, majoritàriament càrrecs de direcció, no han seguit la vaga. A les delegacions de Madrid i Tarragona el seguiment ha estat total.
Els serveis mínims pactats per la programació s’han desenvolupat sense incidències: a les 12 en punt ha acabat el programa Els Matins de Josep Cuní i ha continuat amb la emissió d’uns documentals per TV3 i el 3/24 i la programació habitual pel Canal Super3. A les 14:30 s’ha emès un informatiu de 18’ per TV3 i el Canal 3/24.

Sant Joan Despí, 4 de febrer de 2010.