dimarts, 2 de febrer del 2010

SIGNAT EL PRIMER CONVENI COL·LECTIU DE L'AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES (ACN)

Els representants dels treballadors i de l'empresa van signar divendres passat el primer conveni col•lectiu de l'Agència Catalana de Notícies- ACN (Intracatalònia, SA). Comença així una nova etapa, fruit de la voluntat d'acord entre totes dues parts, després de més de tres anys de treball en aquest text. La Federació de Serveis a la Ciutadania de Comissions Obreres (FSC-CCOO) ha acompanyat i assessorat es delegades de personal de l'empresa durant tot el procés.

El sector de mitjans de comunicació de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO valora molt positivament la signatura d'aquest document, que s'ajusta millor a les especificitats de l'empresa i a la feina dels treballadors i les treballadores de l'agència. El més important d'aquest conveni, però, serà la seva aplicació a partir d'ara.

El principal objectiu d'aquest primer conveni d'Intracatalònia, SA, que té una durada de quatre anys, era, sobretot, regularitzar alguns aspectes que no estaven previstos en el Conveni d'oficines i despatxos de Catalunya, el qual s'havia aplicat fins ara als treballadors de l'ACN. Considerem que és un començament i un bon punt de partida, però encara queden aspectes pendents per resoldre i que caldran tractar-se en un futur.




26/01/2010