dimecres, 24 d’octubre del 2012

AVUI, DIMECRES 24 D'OCTUBRE, VAGA A TV3



Els treballadors de TVC estem convocats a una aturada parcial de 2 hores i mitja de 10:30 a 13 del matí.

El  Comitè d'empresa ha obtingut el suport àmpliament majoritari  en referèndum  de la plantilla pel calendari d'aturades parcials i mobilitzacions que planteja des del 24 d'octubre fins el mes de gener de 2013.

La vaga començarà amb una concentració al recinte de TVC  i a continuació anirem a la seu de la CCMA on està previst que estigui reunit el Consell de govern de la corporació.
El Comitè vol recordar-li al President Brauli Duart que fa mesos  varem lliurar  les propostes dels treballadors pel futur contracte programa i que volem respostes sobre el pla de viabilitat que han encarregat a la consultora  Price Waterhouse per valor de 180 mil euros.

Exigim a la direcció de la CCMA un compromís amb el model de producció i amb la plantilla i que s'acabi amb les amenaces d'acomiadaments, de privatitzacions i d'externalitzacions i les retallades de salari ,   de drets socials i els incompliments de conveni  que aquest any han suposat una pèrdua del 15% en mitjana del salari dels treballadors i prop d'un 20% del poder adquisitiu en els últims dos anys.