dimecres, 24 d’octubre del 2012

Èxit de participació en la vaga parcial a TVC

Aquest matí la participació en la vaga parcial convocada pel Comitè d’empresa de TVC ha estat del 90% de la plantilla. Pràcticament el seguiment ha estat absolut tret d’alguns caps que no s’han sumat a la convocatòria.
La programació prevista ha estat alterada: en el moment de l’inici de l’horari de vaga ha acabat l’emissió en directe del programa “Els Matins” i del 3/24 i s’han fet reemissions de programes de producció pròpia. (clica la imatge per accedir al VÍDEO)
400 treballadors s’han desplaçat fins a la seu del CCMA, a la Via Augusta de Barcelona on estava reunit el Consell de Govern de la Corporació i amb botzines, pancartes i xiulets han mostrat el seu rebuig a l’externalització, privatització i a qualsevol pla que implicqui acomiadaments. Una delegació del Comitè d’empresa ha lliurat als consellers i al President del Consell les propostes dels treballadors pel futur contracte programa i han exigit un compromís explícit amb el manteniment dels llocs de treball i el futur del model d’empresa. S’ha comunicat al president que mentre no hi hagi un pla de futur que garanteixi la producció i la plantilla continuarem amb el conflicte obert i seguirem el calendari de mobilitzacions i aturades que proposi el Comitè d’empresa fins el mes de gener.