dilluns, 27 de gener del 2014

VAGA A TV3: SEGUIMENT MASSIU DE LA PLANTILLA

El 95 % de la plantilla ha seguit la vaga a TV3 , mostrant clarament la resposta dels treballadors a la provocadora proposta de nova retallada de sous i a l'amenaça de pèrdua de vigència del Conveni Col·lectiu vigent.  
No hi ha hagut acord de serveis mínims pel desenvolupament de la vaga
El Telenotícies Comarques i Migdia no s'han emès, i els butlletins del 324 s'emeten amb la reducció de temps que indica l'ordre dels serveis mínims que ha fet el departament de treball (Empresa i ocupació). 
Avui a les 10 del matí la vaga ha començat amb una Assemblea a la que s'han afegit els treballadors de TV3 als Estudis d'IMAGINA d'Esplugues i els companys en vaga de Catalunya Ràdio que han vingut en TRAM a  Sant Joan Despí. També han participat en l'Assemblea els companys en VAGA del servei d'informació i taquilles de Cosmocaixa que han explicat la seva lluita i les accions de la seva campanya  pel manteniment dels llocs de treball. En l'Assemblea s'ha debatut àmpliament sobre la continuïtat de la mobilització per fer front a les propostes de retallades de salari que fa la direcció. Els pròxims dies estan convocades vaga de 24 hores dijous 30 i vaga indefinida a partir del dia 1 de febrer.